Menières

Lider du af Ménières – læs denne solstrålehistorie

Jeannette Ahlefeldt: Jeg har  fået lov til at fortælle lidt omkring en af mine klienters gode resultater, efter at hun har modtaget behandlinger med en kombination af zoneterapi og kraniosakral terapi.

Ménières giver meget ubehag

Kendetegnende for sygdommen Ménières er, at der pludseligt opstår uforklarlige og meget voldsomme svimmelhedsanfald og evt. kvalme og opkast som kan vare fra minutter til flere timer. Desuden kan der være Tinnitus og hørenedsættelse. Sygdommen kan vare ved i årevis og kan, selv om det ikke er en dødelig sygdom, være frygteligt invaliderende for personen.

Min klient har lidt af Ménières i godt og vel to år. Hun har altid tidligere været fuld af energi og gå-på-mod.

Desværre har hun været så hårdt ramt, at hun inden behandling hos mig havde opgivet at tage på daglige indkøb i supermarkedet, idet hun oplevede at hele butikken snurrede rundt, når hun kiggede til siderne for at se på varerne på hylderne.

Hun kunne ikke længere passe haven, tage på besøg hos hendes børn og børnebørn, hun måtte støtte sig til ting hele tiden for at kunne holde balancen. Hun bevægede sig generelt meget langsomt og usikkert for ikke at miste balancen. Naturligvis er det noget, der har haft stor negativ indflydelse på hendes og hendes families hverdag samt på hendes energiniveau og livskvalitet.

Hun gav ikke “5 flade ører” for det alternative…

Hun er typen der aldrig har givet fem flade ører for det såkaldte “alternative”, men hun besluttede sig heldigvis for at give det en chance.

Hun har taget rigtigt godt imod behandlingerne og efter ganske få af disse, oplevede hun meget store forandringer!

Hun har stadig udfordringer, men anfaldene er sjældnere og kortvarige

Hun har fået meget mere energi, tager nu på daglige indkøb, har i julen bagt, kokkeret og har danset omkring juletræet med sin familie. Hun bevæger sig med meget større styrke og hastighed.
Hun behøver ikke længere at søge støtte når hun går. Hun har besøgt sine børn og børnebørn. Hun føler sig nu overbevist om at hun endda kan komme ud i haven og arbejde til foråret.

Hun har indtil nu fået 10 behandlinger. Hurtig effekt og helt uden bivirkninger af nogen form.

Har du lignende problemer, andre symptomer eller en anden diagnose som du “blot må lære at leve med”? Så kan jeg stærkt anbefale dig at søge hjælp via komplementære behandlingsformer.

Book din tid her