Det siger mine klienter

Logo“Tusind tak for en fantastisk behandling med kranio- sakral terapi, Jeannette. Jeg er fuldstændig fan af den blide behandlingsform, der kan udrette mirakler og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer.

Man føler sig tryg og slapper af med det samme, når man træder ind i din super hyggelige klinik. Du har et stort varmt hjerte og jeg føler mig mødt og forstået lige med det samme. Du udstråler ro og er yderst faglig kompetent. Jeg anbefaler på det varmeste behandling hos dig”. Hilsen Connie

Logo  “En af mine venner, som ikke er på Facebook, har bedt mig skrive hans lille solstrålehistorie.

I mange år, har han haft et ensidigt og tungt arbejde,som belastede og sled skulderleddet ned. Der var daglige smerter, som kunne stråle ned i albueleddet og underarmen. Han har fået en del fysiurgisk behandlinger, men uden særlig virkning.

Nu har han modtaget nogle får behandlinger i Klinik Ahlefeldt: RESULTAT: HAN ER SMERTEFRI OG KAN BEVÆGE SKULDERLEDDET FRIT. Underligt, at så få behandlinger gør så stor en forskel.” Hilsen Etna

Logo “Da jeg hørte om Klinik Ahlefeldt, havde jeg ikke de store forventninger, men alt var værd at prøve.

Allerede efter den første behandling var der en kæmpe forskel. Smerterne var blevet mindre og hen af aftenen fik jeg et energiboost, så det endte med hjemmebagt kage. Jeg har nu fået fire kombinationsbehandlinger og føler mig helt forandret. Jeg har for længst smidt både smertestillende og muskelafslappende.

De seneste dage har været helt fantastiske. Mit humør har været så stabilt, at jeg faktisk er begyndt at nyde livet igen. Jeg føler at jeg har genfundet min gnist. Jeg ser frem til næste behandling og håber at jeg med tiden kan blive smertefri nok, til at starte med at motionere og i sidste ende komme ud af min sygemelding. Igen, tusind tak til Jeannette!”
Hilsen Melanie

PS. disse anbefalinger er skrevet på min Facebook side. Følg mig her