Behandlinger

Jeg tilbyder

Klik for at læse mere om mine forskellige behandlinger

Logo Zoneterapi

Logo Øreakupunktur

Logo Kranio – sakral terapi

Generelle reaktioner efter behandlinger

 Vi er alle forskellige, og derfor reagerer vi også forskelligt på behandlingerne. Nogle mærker kraftige reaktioner, som tegn på at kroppen renser ud.
Andre mærker en tydelig bedring og mere energi lige med det samme.Reaktionerne kan vise sig i form af træthed, hovedpine, øget vandladning, Øget svedafsondring, tørst, træthed, ændret afføringsmønster, smerter, eller almindelig utilpashed. Nogle får følelsesmæssige udbrud, som de ikke helt forstår hvor kommer fra. En snert af gamle skavanker kan dukke op for en kort bemærkning. De opleves sædvanligvis ikke så kraftige som før og de forsvinder hurtigt igen.

Husk at drikke rigeligt med vand!

Årsagen til reaktionerne er, at behandlingen bl.a. sætter gang i kroppens udrensning af affalds stoffer. Drik derfor rigeligt med vand efter behandlingen for at hjælpe kroppen med at skylle affaldsstofferne ud og sørg gerne for ekstra hvile efterfølgende.

Reaktionerne kan vise sig fra nul til syv døgn efter behandlingen og de skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et rigtigt positivt tegn der viser at behandlingerne har sat en god proces igang og kroppen er igang med at rense ud, som udgangspunkt for at den kan genetablere en sund tilstand.

Har du spørgsmål?

Opstår der spørgsmål i forhold til behandlingen og efterreaktioner er du altid meget velkommen til at kontakte mig.